Social Responsibility

Vi lever alle i sårbare økosystemer, og vi bør ha som mål å bevare naturen og leve i harmoni med alle levende organismer. PILLOW har som mål å bidra til bærekraft, samtidig som vi tilbyr kundene god komfort og velvære mens de er på reise.

Som kunde hos PILLOW støtter du naturlig budskapet om “ren luft og bærekraftig natur”. Hensikten med vårt produkttilbud er at du liker å reise til nye og uberørte steder, og at du samhandler med naturen mens du tilbringer tid der.

PILLOW er liten (24 * 5 cm) og veier bare 115 gram inkludert fyll. Derfor krever det en liten mengde stoff og fyll, samtidig som det opprettholder målet om god komfort og hvile for nakkemuskulaturen.

Med bærekraft i tankene, har PILLOW valgt et stoff av 100% PU-skinn med fylling av polyesterfiber. PU er en ultra holdbar, fleksibel og langvarig polymer som ikke slites så lett.

PU leather, or polyurethane leather, is an artificial leather made of thermoplastic polymer. 100% PU leather is completely artificial. No animals are harmed during the manufacturing process since it is 100% man made and requires no animals at all for the making. PU comes from fossil fuels, and producing PU is not yet entirely non-toxic. It also does not decompose when thrown away in nature, which we hope no-one of our customers do!

Sustainability wise, PU leather production takes up less ressources (like water) than leather.

Vedlikehold og hygiene er enkelt. Poyurethan er vannavstøtende og tiltrekker seg ikke flekker. PILLOW rengjøres enkelt med en fuktig klut, og den tørker under solen på et minutt. Det er ikke behov for vaskemaskin eller vaskemidler. Vær oppmerksom på at vi tilbyr trekk som ytterligere sikrer holdbarhet og hygiene.

PILLOW kommer i en liten pappboks på 25 * 25 * 5 cm. Boksen tilbyr alle kunder et produkt som er urørt av andre kunder på kjøpstidspunktet. Dette er en viktig hygienefaktor. Boksen har også som mål å redusere behovet for ytterligere innpakning ved postforsendelse til kundene, der det er mulig.

Transport fra produksjon til lager skjer hovedsakelig med skip. Alle reiser krever energi, og frakten forbruker fossilt brensel. Skipsfartsnæringen har imidlertid kommet langt med hensyn til studiet av alternativ energibruk for fremtiden. Forhåpentligvis kan batterikapasitet tilby en ny standard for fremtidig energiforbruk til sjøs.

Bli med og foreslå flere metoder for å sikre vårt mål om bærekraft.