Hello, all travellers and explorers!

  • Har du noen gang endt opp med å sove i en ubehagelig stilling, - på vei hjem fra jobb, - på lange reiser, - eller når du tar en lur på ukjente steder?

Som hyppig reisende i finansbransjen fant jeg ut at få eksisterende hode- og nakkeputer ga nakke-muskulaturen min den nødvendige støtten for å unngå en stiv nakke.

Jeg løste mitt eget problem ved å finne opp en pute som passer både til reiser og til fritidsaktiviteter. Jeg startet med å rulle et skjerf til en sirkel - og simulerte hva du gjør når du fletter fingrene bak hodet. 

En lokal skredder hjalp meg med å lage de første vareprøvene. Hun hadde et godt blikk for valg av stoff, design, størrelse, vekt og komfort. En reklame-ekspert hjalp til med utvikling av logo og varemerke. Deretter fikk jeg hjelp av en dyktig agent med å finne riktig fabrikk, tekstiler og innpakning slik at vi kunne introdusere et ferdig produkt til markedet. Jeg laget 20 vareprøver, kalte den "PILLOW" og ga en kopi til venner og familie for tilbakemelding.

Vi endte opp med dette komfortable og stilige designet:

  • PILLOW er liten nok til å ta med i vesken på den daglige reisen til jobben. 

Størrelsen er 24 * 5 cm (som en voksen hånd) og vekten er 115 gram (mindre enn en smarttelefon). Den har en rund form, er åpen i midten, og brukes til å lene hodet på (i motsetning til de du har rundt halsen). Det er behagelig og gir god støtte for hodet ditt mens du lener deg i flere forskjellige stillinger. 

  • PILLOW er allsidig og gir mulighet for alternativ bruk

Hvis den bøyes over til en banan, vil PILLOW tilby ekstra hode- og nakke-støtte mens du leser eller hviler. Fremfor alt gir bananformen god komfort når setet ditt har en ujevn struktur eller har en innebygd hodepute.

PILLOW egner seg godt på stranden mens du soler deg. Bare legg puten under hodet der overflaten er hard, eller der solsengen ikke har noen hodestøtte. 

PILLOW er også en utmerket støtte i korsryggen hvis setet ditt er ubehagelig, og passer under reise, fritid, arbeid eller søvn.

  • Enkel transport er avgjørende.

Nakkestroppen er nyttig for transport, enten du bærer puten i hånden, rundt nakken, eller fester den til bagasjen. Det kan imidlertid hende du bestemmer deg for ganske enkelt å stikke hånden gjennom puten og strekke deg etter bagasjen mens den hviler på håndleddet som et armbånd.

  • Hygiene er avgjørende for noe som er så nært ansiktet ditt. 

Stoffet tiltrekker seg ikke skitt, og kan enkelt rengjøres med en fuktig klut. Puten absorberer ikke vann og tørker på et minutt.

  • Du kan tilpasse din egen pute.

Du kan legge til eller fjerne putens fyll av nylonfiber til ditt personlige ønske om balanse mellom mykhet og fasthet på puten. 

  • PILLOW tilbys i 5 forskjellige farger.

PILLOW tilbys i fem varme farger (se nedenfor). De er alle diskrete og tiltrekker seg et minimum av oppmerksomhet når de er i bruk eller under transport.

Fra øverst til nederst:
Blå, Grønn, Oransje, Beige, Gråbrun

  • Trekk tilbys i flotte stoffer og farger. 

Trekket sikrer bedre hygiene når du er på reise, eller når PILLOW brukes på steder der du virkelig ikke ønsker direkte kontakt. Du kan bruke trekket til telefon, nøkler, solbriller og andre mindre ting når PILLOW er i bruk uten trekket på.

Nylontrekk - utmerket for frilufts-entusiaster
Fløyelstrekk - for høyere personlig komfort

Vi håper virkelig at produktdesignet og egenskapene til PILLOW vil gjøre deg interessert!

https://www.pillow.no/shop/

VELKOMMEN!